Ελλάδα: Λευτεριά για τους 4 προφυλακισμένους της 12ης Φλεβάρη

Στις 14 Αυγούστου, ύστερα από τηλεφωνική συνομιλία που είχαν τα συντρόφια του Actforfreedomnow με τον αιχμάλωτο του κοινωνικού πολέμου και αναρχικό σύντροφο Βαγγέλη Καϊλόγλου, που βρισκόταν στις φυλακές Κορυδαλλού, ενημέρωσαν πως ο ίδιος όπως και οι άλλοι τρεις διαδηλωτές, που συνελήφθησαν τη 12η Φλεβάρη 2012 στην Αθήνα, ορίστηκε ν’ αποφυλακιστούν. Δεν ξεχνάμε πως, μέχρι τη διεξαγωγή δίκης για την υπόθεσή τους, αντιμετωπίζουν βαρύτατες πολιτικές διώξεις για τη συμμετοχή τους σε μια κινητοποίηση χιλιάδων εκατοντάδων διαδηλωτών.

Οι 4 συλληφθέντες της 12ης Φλεβάρη έμειναν σε προφυλάκιση επί ένα εξάμηνο στα ελληνικά μπουντρούμια. Αρχικά και για περισσότερο από ένα μήνα, οι τρεις τους υπέστησαν εγκλεισμό χωρίς κανέναν προαυλισμό  μες στα κρατητήρια της Γενικής Αστυνομικής Διεύθυνσης Αττικής (ΓΑΔΑ), στην Αθήνα.

Και οι τέσσερις αποφυλακίστηκαν (δύο εξ αυτών με εγγύηση 5.000 ευρώ έκαστος) με περιοριστικούς όρους που τους υποχρεώνουν να δίνουν «παρών» δύο φορές το μήνα σε αστυνομικό τμήμα του τόπου κατοικίας τους, αλλά τους επιβάλλουν επίσης απαγόρευση εξόδου από τη χώρα.

Μπουρλότο και φωτιά σε όλα τα κελιά!
Σταδιακά, θα πάρουμε όλους τους ομήρους του κράτους πίσω!

Κοινωνικός πόλεμος μέχρι να πέσει κι ο τελευταίος ηγετίσκος!

ΜΕΧΡΙ ΤΗΝ ΚΑΤΑΡΓΗΣΗ ΚΑΘΕ ΦΥΛΑΚΗΣ, ΛΕΥΤΕΡΙΑ ΣΕ ΟΛΑ ΤΑ ΣΥΝΤΡΟΦΙΑ